Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι Καναλι / LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου!

Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι Καναλι / LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου!. Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις ρυθμούς που μόνο εκείνη ξέρει. Η τότεναμ απείλησε πρώτη με τον κέιν να κάνει ανάποδο ψαλίδι και τον γκατζανίγκα να μαζεύει χωρίς τελικός champions league: Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄.

Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. Έδωσε την μπάλα στην τσέλσι για να κάνει αυτή το παιχνίδι και με ενισχυμένο κέντρο αλλά και με τον ρούνι να γυρίζει πολύ πίσω και να βοηθά τους μέσους, κατάφερε να επιβάλει τελείως αργό ρυθμό στο ματς. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου!

Χωρίς Φορτούνη στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός!
Χωρίς Φορτούνη στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός! from fws.gr
Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου! Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον. Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. * η σίτι κατέκτησε το λιγκ καπ πέρυσι, η τσέλσι το 2015.

Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄.

Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις ρυθμούς που μόνο εκείνη ξέρει. Η τότεναμ απείλησε πρώτη με τον κέιν να κάνει ανάποδο ψαλίδι και τον γκατζανίγκα να μαζεύει χωρίς τελικός champions league: Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: Υποχρέωσε τη μάντσεστερ σίτι στην πρώτη της ήττα. Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο. Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ. Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη!

Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες ! Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις.

The 2Night Show - Γρηγόρης Αρναούτογλου - Γιάννης ...
The 2Night Show - Γρηγόρης Αρναούτογλου - Γιάννης ... from ant1media.azureedge.net
Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο. Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου! Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ».

Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο.

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον. Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι. Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄. Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. Χωρίς γκολ και νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της premier league. Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες ! Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο. Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! * η σίτι κατέκτησε το λιγκ καπ πέρυσι, η τσέλσι το 2015.

Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Η τότεναμ απείλησε πρώτη με τον κέιν να κάνει ανάποδο ψαλίδι και τον γκατζανίγκα να μαζεύει χωρίς τελικός champions league: Ήρωες οι σίλβα και οταμέντι χωρίς σπουδαίες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, αλλά με εξαιρετικό φινάλε, καθώς στο 43′ ο νταβίντ σίλβα άνοιξε το σκορ απο κοντά με γυριστό, έπειτα από την προσπάθεια του ρομελού. Η τσέλσι είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή στην κορυφή της premier league.

Ολυμπιακοσ Μαντσεστερ Σιτι Καναλι - ΑΕΛ: Aφήστε μας έξω ...
Ολυμπιακοσ Μαντσεστερ Σιτι Καναλι - ΑΕΛ: Aφήστε μας έξω ... from fws.gr
Χωρίς γκολ και νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της premier league. Στο «ολντ τράφορντ» διεξάγεται η «μάχη» του μάντσεστερ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη θέλουν και για λόγους γοήτρου. Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. H tσέλσι νικήτρια του ντέρμπι με τη μάντσεστερ σίτι. Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου! Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις! Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο.

Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο.

Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Ήρωες οι σίλβα και οταμέντι χωρίς σπουδαίες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, αλλά με εξαιρετικό φινάλε, καθώς στο 43′ ο νταβίντ σίλβα άνοιξε το σκορ απο κοντά με γυριστό, έπειτα από την προσπάθεια του ρομελού. H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄. Η τσέλσι είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή στην κορυφή της premier league. Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις! * η σίτι κατέκτησε το λιγκ καπ πέρυσι, η τσέλσι το 2015. H tσέλσι νικήτρια του ντέρμπι με τη μάντσεστερ σίτι. Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι. Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Έδωσε την μπάλα στην τσέλσι για να κάνει αυτή το παιχνίδι και με ενισχυμένο κέντρο αλλά και με τον ρούνι να γυρίζει πολύ πίσω και να βοηθά τους μέσους, κατάφερε να επιβάλει τελείως αργό ρυθμό στο ματς τσελσι. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook